Timisoara City Tours

Tur de o zi la Castelul Corvinilor și Sibiu
(și retur) din Timișoara

Tur de o zi la Castelul Corvinilor și Sibiu
(și retur) din Timișoara

O excursie de o zi  în Transilvania (și retur). Tururi ghidate în Castelul Corvinilor și Sibiu. Ghid profesionist pe tot parcursul turului.

Vă vom prelua de la hotel și vom conduce spre est, spre Transilvania. După aproximativ două ore, vom face prima noastră oprire pentru a vizita Castelul Corvinilor. Acest castel din Evul Mediu este cel mai mare de acest fel din sud-estul Europei.

În jurul prânzului, vom continua călătoria spre est și după încă o oră vom ajunge la Sibiu, frumosul oraș săsesc din Transilvania datând din secolul al XII-lea. În 2007 Sibiul a fost Capitală Culturală Europeană, iar în 2019 zona din jurul orașului a fost desemnată Regiune Europeană a Gastronomiei. Trebuie să luăm prânzul aici! Vom încerca câteva mâncăruri locale delicioase românești sau săsești într-un restaurant frumos din centrul vechiul Burg al sașilor.

După prânz, vom face un tur al acestui frumos oraș, cândva capitala Transilvaniei. Vom vedea Biserica Sf. Maria, Turnul Sfatului, Podul Minciunilor, Piața Mare dar și Piața Mică, Palatul Brukenthal, turnurile și zidurile de apărare, și Catedrala Ortodoxă (și probabil mai mult decât atât, dar eu nu vrem să vă pierdem din cauza listei lungi).

La sfârșitul turului de oraș, vă putem lăsa la cazarea dumneavoastră din Sibiu, sau ne vom întoarce cu mașina la Timișoara (aproximativ 3 ore).

Acest tur este perfect pentru cei care vizitează Timișoara și își doresc să continue călătoria în Transilvania. Sibiul este baza a multor turiști care doresc să exploreze Transilvania.

*Avem mai multe variante pe drum, din care puteți opta pentru cea care vă place mai mult!

Ai o întrebare?

Nu ezitați să ne contactați. Suntem o echipă de experți și suntem bucuroși să luăm legătura.

*pentru grupuri mai mari sau mai mici contactaţi timisoaracitytours.com

** folosim întotdeauna maşini confortabile, dotate cu aer condiţionat