Timisoara City Tours

Jumătate de zi în Timișoara​
Plecare din Arad

Jumătate de zi în Timișoara
Plecare din Arad

Timișoara se pretează foarte bine pentru un tur de jumătate de zi cu plecare din Arad. Rezervă excursia și bucură-te de un tur de oraș în probabil cel mai frumos oraș din România, capitală europeană a culturii în 2023.

Vă vom prelua de la cazarea dumneavoastră din Arad, și vom merge cu mașina aproximativ 1 oră până la Timișoara. Pe drum vom vorbi despre istoria locurilor și cum s-au raportat ele de-a lungul timpului la trecutul României. Ajunși în Timișoara, începem să explorăm zona veche a orașului. Turul nostru va urma linia cronologică a istoriei, de la invazia mongolă până la sfârșitul regimului comunist. Vom merge pe  jos aproximativ 2 – 3 ore și vom face opriri la Castelul Huniade, în Piața Sf. Gheorghe unde vom vedea rămășițele Moscheei Centrale din vremea orașului otoman, la Bastionul Theresia, în Piața Unirii (Domul Catolic, Palatul Baroc, Biserica și Palatul Ortodox Sârbesc, Casa Bruck și Monumentul Ciumei), Piața Libertății și Piața Victoriei (Opera, Catedrala Mitropolitană Ortodoxă).

La sfârșitul turului, putem să oprim la un pahar de vorbă la una din superbele terase din centru și să discutăm. Și bineînțeles, vă ducem înapoi și la cazarea dumneavoastră din Arad.

*Avem mai multe variante pe drum, din care puteți opta pentru cea care vă place mai mult!

Ai o întrebare?

Nu ezitați să ne contactați. Suntem o echipă de experți și suntem bucuroși să luăm legătura.

*pentru grupuri mai mari sau mai mici contactaţi timisoaracitytours.com

** folosim întotdeauna maşini confortabile, dotate cu aer condiţionat