Timisoara City Tours

Degustare vinuri locale

Degustare vinuri locale

Cunoașteți România ca producător de vin și încercați tot ce are de oferit în ceea ce privește de gusturile rafinate.

Pe teritoriul României de astăzi vinurile au fost apreciate din cele mai vechi timpuri. Avem chiar și o legendă care spune că, pentru a-și disciplina poporul, un regele Burebista a trebuit să taie toate viile, așa că da, vinul era oarecum important. Sărim peste timp până în prezent și vă propunem un tur de oraș care se încheie într-un loc care vă va introduce în cultura vinului românesc.

După ce vom vedea principalele punctele de atracție ale orașului precum Piața Victoriei, balconul Operei de unde Timișoara a fost proclamată liberă de comunism în 1989, Piața Unirii, sau ultimul bastion al cetății, vom merge să facem cunoștință cu vinurile locale. Produse în podgoriile din apropierea orașului, aceste vinuri adună energii din întreaga lume și suntem siguri că vor câștiga în curând atenția iubitorilor de vin de pe plan mondial. V-am făcut curioși? Sperăm că da! 

Veți vedea, toate numele mari din industrie precum Merlot, Cabernet sau Syrah sunt și ele aici, doar că le vom însoți cu soiurile locale care încearcă să doboare prejudecățile fiecărui iubitor de vin. Așa că păstrați-vă mintea deschisă și lăsați-vă gusturile să fie pregătite pentru o mare surpriză!

*Avem mai multe variante pe drum, din care puteți opta pentru cea care vă place mai mult!

Ai o întrebare?

Nu ezitați să ne contactați. Suntem o echipă de experți și suntem bucuroși să luăm legătura.

*pentru grupuri mai mari sau mai mici contactaţi timisoaracitytours.com

** folosim întotdeauna maşini confortabile, dotate cu aer condiţionat