Timisoara City Tours

Echipa

GHIZI

Echipa

“Ce-mi place cel mai mult la a fi ghid este scânteia din ochii oaspeţilor mei, când afla lucruri noi în timpul turului. Pentru mine asta este cea mai grozavă răsplată şi asta mă face să continui. Sa fiu ghid este pentru mine o pasiune şi mă consider norocos că fac asta.”

Ludovic Satmari

Implicat în turism de aproape douăzeci de ani, Ludovic (Vic, cum îl cunoaştem toţi) este de departe cel mai experimentat ghid din grupul nostru. Fondator al “Timişoara City Tours”, Vic şi-a făcut un nume în branşa ghizilor din România. Turiştii care l-au însoţit îl descriu drept foarte pasionat şi bine documentat şi credem cu tărie că au dreptate! A studiat geografia la Universitatea de Vest din Timişoara dar stăpâneşte mult mai multe domenii. Un tur cu Vic este categoric ceva de care-ţi vei aduce aminte!

,,Da. Pot să spun că mai tot timpul sunt curios de ceva din jurul meu! Pe de altă parte, mă gândesc că dacă nu împărtășesc cu cineva lucrurile pe care le aflu, e oarecum degeaba, nu? Sau cel puțin așa văd eu lucrurile acum.”

Dan Codre

Dan este unul din fondatorii Hightours.ro. Trăiește în Arad, însă a studiat istoria la Timișoara așa că, este destul de bine conectat la viața ambelor orașe din vestul României. După ce a lucrat ca profesor, a petrecut vreo 10 ani în munca de televiziune ca reporter și producător de documentare. A început să facă ghidaje ca parte a pasiunii sale de a împărtăși celor din jur lucrurile pe care le studiază zi de zi.

,, Am călătorit în peste 35 de țări și am întâlnit mulți oameni , mi-am dat seama că oamenii nu știu prea multe despre România. Așa că mi-am spus că trebuie să fac ceva în legătură cu asta! Și iată-mă, împreună cu colegii mei, gata sa descoperim împreuna partea asta de lume!”

Sergiu Dănilă

Sergiu, născut și crescut în Timișoara, este, de asemenea, fondator al Hightours.ro. A absolvit  engleză și germană la Universitatea de Vest din orașul său natal. Fluent în patru limbi (engleză, germană, italiană, spaniolă), el este în prezent cel mai tânăr membru al echipei noastre. Sergiu spune ca activitatea de ghid este o parte a vieții sale, nu un loc de muncă! Pasionat de natură, fotografie și… Inter Milano. Cu siguranta ghidul potrivit pentru tine!

Parteneri

PARTENERI